4/9/15

Midlight Epicenter Super Guild Webpage

Περιγραφή: Η Midlight Superguild είναι επίλεκτη ελληνική υπερσυντεχνία (super Guild). Τα μέλη αυτής μπορεί να ανήκουν στις ίδιες ή σε διαφορετικές ομάδες (teams), φατρίες (clans) ή συντεχνίες (guilds) ανά παιχνίδι, παραμένουν όμως μέλη της Midlight Superguild, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό την επαφή με άλλους παίκτες (όποτε και αν το χρειαστεί κάθε μέλος), βελτιώνοντας την εμπειρία στο gaming και στα e-Sports.

Η Midlight Superguild διαθέτει Discord server (για την εφαρμογή Discord για Windows/ Linux/ Mac/ iOS/ Android/ internet Browsers). Αν είστε μέλος σε κάποια από τις ομάδες της μπορείτε να λάβετε πρόσκληση από εδώ: https://discord.gg/jNcNNtA. Επίσης διαθέτει ομάδες Viber για τις περισσότερες από τις guild της. Ρωτήστε μας στο in-game chat για την ομάδα Viber.

Στο site εδώ (Midlight Epicenter) θα βρείτε πληροφορίες για κάθε guild, τους κανόνες και τα μέλη της κάθε ομάδας, καθώς επίσης links για διάφορες ιστοσελίδες - κανάλια youtube σχετικά με τεχνικές, νέα και κάθε είδους πληροφορίες.