6/3/16

Goblin Method - Clash Royale

Καλωσόρισες στη Goblin Method (#9RVRUO) στο Clash Royale.

Ο πυρήνας των μελών της δημιουργήθηκε από πρόσωπα που είναι/ήταν επί το πλείστον παίκτες του Clash of Clans (CoC) που ανήκουν/καν στην Gr Warriors (#9GUGY28U) και την "Empire of Kings" (#9QRQUQUR).

Βασικοί κανόνες:
01. Μέλη μόνο Έλληνες ή παίκτες στην Ελλάδα.
02. Αν θες να γίνεις μέλος, στο αίτημα (request) σου να φαίνεται το ανωτέρω ή να ανήκεις σε κάποια από τις προαναφερόμενες clan στο CoC ή φίλου αυτών ή σε άλλη ομάδα της Midlight Superguild.
03. Να είσαι ευγενικός με τα άλλα μέλη. Μην βρίζεις στο chat άλλους ή άλλα μέλη της clan (ή άλλης από τις προαναφερόμενες clan στο CoC).
04. Μην κάνεις spoil πλοκή ταινιών ή σειρών.
05. Να ζητάς συχνά κάρτες (request cards).
06. Μην θεωρήσεις όμως δεδομένο ότι θα σου δοθεί αμέσως η κάρτα που ζήτησες (request cards), ειδικά από τους μικρότερους σε επίπεδο παίκτες ή όταν ζητάς rare κατηγορίας. Από μεγαλύτερους σε επίπεδο παίκτες είναι πιο πιθανό.
07. Αν έχεις viber, θα ήταν καλό να μπεις στην ομάδα του viber μας.
08. Μην "εισέρχεσαι" σε (ξεκινάς) friendly match παίκτη που έχει γράψει ότι επιθυμεί συγκεκριμένο παίκτη για το ματς, ιδίως δε όταν πρόκειται για τουρνουά.
09. Μπορείς να συμμετάσχεις σε τουρνουά που διοργανώνει μέλος της clan μας ή άλλης φιλικής clan, είτε διαμέσου της καρτέλας "Tournaments" εντος του παιχνιδιού, (είτε για σειρά φιλικών παιχνιδιών που διοργανώνονται μέσω του challonge.com [παλιότερα που δεν υπήρχαν τα tournaments]) ακολουθώντας τους κανόνες του τουρνουά. [Στη δεύτερη περίπτωση, όποιος έχει λογαριασμό challonge θα μπορεί να διαχειριστεί τουρνουά και θα μπορεί να καταχωρεί σκορ, λεπτομέρειες, κλπ. Για κάθε σημείο που υπάρχουν πολλές επιλογές (π.χ. στυλ τουρνουά) θα επιλέγει ο διοργανωτής αυτού.]

10. Κανένας elder δεν διώχνει (κάνει kick) κάποιο μέλος.
11. Κανένας co-leader δεν διώχνει (κάνει kick) κάποιον, αν δεν έχει θετική ψήφο από τουλάχιστον άλλους δύο co-leader. Εξαίρεση στον κανόνα η παράβαση του κανόνα (04) και η γενικώς απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν σηκώνει χρόνο αναβολής της ποινής.
12. Όταν ένας νέος παίκτης εισέρχεται στη clan, δεν γίνεται αυτομάτως co-leader (ακόμη και να το ζητήσει ή να το απαιτήσει), εκτός και να ήταν καλό μέλος της clan (ή άλλης από τις ομάδες της Midlight Superguild) είτε τώρα είτε στο παρελθόν και κατείχε τέτοια θέση.
13. Θυγατρική clan είναι η Goblin Academy (#29QY9VLC). Παίκτες μικρότερων επιπέδων ή δεύτεροι λογαριασμοί καλό είναι να πηγαίνουν εκεί, όταν και αν υπάρχει διαθέσιμη κενή θέση.

Σχετικές Σελίδες (Clash Royale): Roster ΜελώνΚανόνες Goblin MethodΚανόνες Goblin Academy