19/1/16

Gr Warriors Κανόνες - Rules


Κανόνες της Gr Warriors (#9GUGY28U) για το Clash of Clans.

01. Μέλη μόνο Έλληνες.
02. Αν θες να γίνεις μέλος, στο αίτημα (request) σου να φαίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ανωτέρω, διαφορετικά δεν θα γίνεσαι δεκτός.

03. Να είσαι ευγενικός με τα άλλα μέλη. Μην βρίζεις στο chat άλλους ή άλλα μέλη της clan.
04. Μην κάνεις spoil πλοκή ταινιών ή σειρών.
05. Αν δεν θες να παίρνεις μέρος σε war, βάζε το σηματάκι (ασπίδα) στο προφίλ σου στο κόκκινο. Αν το έχεις πράσινο σημαίνει ότι θες να μπεις σε πόλεμο (war) και θα κάνεις τις επιθέσεις σου σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες.
06. Υποχρεωτικές και οι 2 επιθέσεις στα war.
07. Κάνεις τις επιθέσεις στον αντίπαλο που θα σου υποδειχθεί σε μήνυμα inbox ή στο chat (δηλαδή βάσει κάποιου πλάνου επιθέσεων).
08. Η 1η επίθεση στο war, να γίνεται εντός δώδεκα (12) ωρών από την έναρξή του.
09. Οι χαμηλότεροι (οι χαμηλότεροι είναι οι 9 και 10 σε 10άρι war. 13, 14 και 15 σε 15άρι, 17, 18, 19 και 20 σε 20άρι war) της κατάταξης του κάθε πολέμου να κάνουν την 1η τους επίθεση πιο νωρίς, αν γίνεται και εντός τριών έως και οκτώ (3-8) ωρών από την έναρξη του.
10. Μην κάνεις τις 2 επιθέσεις σου με τρόπο που δείχνει απαξία ή ηλιθιότητα ή έλλειψη προσπάθειας (π.χ. "7 pekka μαζί" ή "1 δράκο, 1 healer, goblin, barchers, giants και για spell lightnings")
11. Εξαίρεση στον κανόνα (06) είναι στο μέλος να μην δόθηκε κάποιος στόχος, να είναι ο τελευταίος της κατάταξης στον πόλεμο (π.χ. 15ος στους 15) και να μην μπορεί να νικήσει κάποιον αντίπαλο (π.χ. ούτε τον 14ο σε 15άρι war). 
12. Προσπάθησε να μην ζητάς reinforcement troops (που είναι δύσκολο να φτιαχτούν, π.χ. golem max) για πόλεμο, όταν ξέρεις ότι θα σου επιτεθούν και θα χαθούν τα troops.

13. Ώρα εκκίνησης πολέμων από co-leader: 21:00-23:30. Συνεπώς οι πόλεμοι την επομένη ημέρα θα ξεκινούν στις: 20:00-22:30.
14. Αν είσαι elder ή co-leader, μην δέχεσαι στην clan άτομα που μπορεί να είναι κατάσκοποι από την αντίπαλη clan. Άρα να τηρείται ο κανόνας (02).
15. Κανένας co-leader δεν διώχνει (κάνει kick) κάποιον, αν δεν έχει θετική ψήφο από τουλάχιστον άλλους τρεις co-leader. Εξαίρεση στον κανόνα η παράβαση του κανόνα (04) και η γενικώς απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν σηκώνει χρόνο αναβολής της ποινής.
16. Όταν ένας νέος παίκτης εισέρχεται στη clan, δεν γίνεται αυτομάτως co-leader (ακόμη και να το ζητήσει ή να το απαιτήσει), εκτός και να ήταν καλό μέλος της clan (ή άλλης από τις ομάδες της Midlight Superguild) είτε τώρα είτε στο παρελθόν και κατείχε τέτοια θέση.
17. Αν έχεις viber, θα ήταν καλό να μπεις στην ομάδα του viber μας.
18. Ο leader αλλάζει συχνά (από τους co-leader) για ισορροπία της clan. ☯


Σχετικές Σελίδες (Gr Warriors - Clash of Clans): Κύρια Σελίδα και Roster ΜελώνΚανόνες